Websites die werken

Webdesign

Websites en webwinkels van Internetbureau Multisant zijn creatief, mobiel-vriendelijk en worden goed gevonden op Google. In de afgelopen 9 jaar hebben we ruim 240 projecten mogen uitvoeren voor verschillende klanten. Met onze ervaring en een creatief team van specialisten, gaan we tot het uiterste om jouw ideeën om te zetten in een succesvolle website die jouw bedrijf helpt groeien.

Creatief en krachtig design

Mobiel vriendelijk

Goed gevonden op Google

Complete website al vanaf €750

Goed gevonden in Google

Internetbureau Multisant bouwt website die voldoen aan de W3C specificaties. Dat betekend dat de website goed door Google geïndexeerd en weergegeven zal worden. Dat is belangrijk voor de positie die de website krijgt bij de voor jouw belangrijke zoekwoorden. Hoe hoger je staat hoe meer bezoekers er op jouw website zullen komen.

Mobielvriendelijke website

Omdat steeds meer van het internetverkeer via mobiele telefoon of tablet gaat is het van groot belang dat jouw website ook op deze apparaten optimaal presteert. Met een mobielvriendelijke of responsive website past de site zich uit zichzelf aan naar het gebruikte apparaat. Zo kan de bezoeker perfect door de website navigeren zonder in- en uitzoomen en wordt je ook beter gevonden in zoekmachines.

Wat is onze werkwijze?

Stap 1. Vrijblijvende offerte

Wij komen graag bij je langs om jouw wensen door te spreken. Na het gesprek ontvang je binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 2. Ontwerpfase

Na akkoord op de offerte gaat onze vormgever aan de slag. Je ontvangt van ons een schetsvoorstel. In het hypothetische geval dat je niet tevreden bent met het schetsvoorstel, maken we gewoon nog een tweede optie voor jou.

Stap 3. Opbouwfase

Als je tevreden bent met het ontwerp, gaat onze developer aan de slag om de structuur van de website te maken.

Stap 4. Afronding

Als je tevreden bent en alles is getest zullen wij de website online zetten en aanmelden bij Google. Vanaf dat moment kan je zelf de inhoud beheren en de marketing verzorgen, maar je kan ook een serviceabonnement en/of een online marketingpakket bij ons afsluiten.

Recent werk

Benieuwd naar wat klanten over ons werk te zeggen hebben?